Soartă cruntă pentru actrița din “Maria, Mirabela”. Ce i s-a întâmplat înainte de a muri, la 34 de ani - InfoStiri.com
Connect with us

Published

on

Ce soartă cumplită a avut fetița care a jucat în filmul româno-sovietic “Maria, Mirabela”! La șase ani, a plecat cu mama ei în Germania, unde a îndurat cele mai cumplite necazuri. A fost nevoită să se drogheze, apoi a fost violată, iar în cele din urmă ea a murit în urma insuficienței renale, la 34 de ani.

În 1981, românii s-au dus cu mic, cu mare, să vadă un nou film românesc, “Maria, Mirabela”. Două fetițe delicoase erau eroinele peliculei în care apăreau și desene animate. Medeea Marinescu era Mirabela, iar Gilda Manolescu juca rolul Mariei.

Filmul “Maria, Mirabela” este un film româno-sovietic, regizat de Ion Popescu-Gopo, în care sunt combinate jocul viu al actorilor și desenele animate. Este considerat unul dintre filmele pentru copii cele mai populare.

Actrița Medeea Marinescu, cunoscută în tot spațiul ex-sovietic pentru rolul jucat în filmul româno-sovietic “Maria, Mirabela”, a fost invitată la un talk-show la postul rus de televiziune NTV, “Stelele s-au reunit”, o ediție dedicată actorilor din cele mai populare filme pentru copii, potrivit Sputnik.md.

Actrița Medeea Marinescu a aflat această istorie pentru prima dată în studioul din Moscova și a izbucnit în plâns

Medeea a povestit că după ce a jucat în filmul „Maria, Mirabela” nu a comunicat cu partenera sa de platou, care a jucat rolul Mariei, Gilda Manolescu, scrie realitatea.net. După filmări, în 1981, la vârsta de 6 ani, Gilda Manolescu a plecat cu mama sa în Germania. Aceasta a renunțat la cariera de actriță, făcând balet la școala mamei ei. Mai târziu, potrivit mamei Gildei, fiica ei a avut o relație cu un băiat din cauza căruia a avut de suferit într-un grav accident de circulație, în urma căruia a fost nevoită să renunțe la dans.

În urma multiplelor traumatisme, Gilda Manolescu a fost nevoită să renunțe la balet și a făcut o stare de depresie. Din cauza durerilor insuportabile, a fost nevoită să-și administreze mai multe medicamente. Mai târziu, ea s-a mutat la Berlin unde s-a angajat la o florărie. A urmat din nou o tragedie. Un fost pușcăriaș a răpit-o și a violat-o timp de trei zile, după care starea sănătății Gildei s-a înrăutățit.

În cele din urmă, ea a murit în urma insuficienței renale, la 34 de ani (în 2009), a povestit mama actriței.

Actrița Medeea Marinescu a aflat această istorie pentru prima dată în studioul din Moscova și a izbucnit în plâns. Ea a povestit cum a încercat s-o caute pe Gilda Manolescu după revoluția din 1989, însă aceasta a refuzat să comunice cu ea.

sursa click.ro

3000 de soldați au dispărut în anul 1939 fără nicio urmă. Nici până astăzi nu s-a găsit o explicație logică

Batalionul a ajuns la punctul strategic și a confirmat misiunea, însă a doua zi nimeni nu mai putea lua legătura cu soldații. Oficialii chinezi au presupus că batalionul fusese... continuarea aici
loading...

DE ACTUALITATE

Români din diaspora nu vă întoarceți acasă, în România! Nu repetați greșeala mea!” Mesajul printre lacrimi a unei femei recent întorsă din străinătate

Published

on

Eugenia Predoaica, o româncă stabilită de câțiva ani în străinătate, dar care a decis să se întoarcă în țară, a stârnit un val uriaș de reacții pe rețelele de socializare! Femeia a hotărât să își deschidă o mică afacere familială și să rămână în țară. Însă acum femeia este extrem de supărată, dezamăgită de ce a găsit acasă, și este plină de furie față de sistemului administrativ românesc În România nu e loc pentru oameni cinstiți

Români din diaspora nu vă întoarceți acasă, în România!

Nu aveți ajutor și nu este disponibilitate pentru o eventuală implicare a voastră din partea nimănui, tot ce auziți despre ajutoarele care vi se dau pentru a vă întoarce sunt minciuni, tot cei de sus își umplu buzunarele. Vă spune acest lucru o româncă întoarsă în țară după 6 ani munciți în Italia. M-am întors în România să îmi deschid o afacere proprie dar după 10 luni deja regret și am hotărât să mă întorc în străinătate unde mi se oferă toate condițiile pentru a munci, a trăi, a mă bucura de viață. Nu veniți în România, vă veți minuna și îmbolnăvi când veți vedea câtă corupție, câtă indiferență, câți analfaneți cu funcții și cu diplome de genii stau prin sistem pe posturi cheie și care îți acordă atenție numai dacă ești dispus să le deschizi ușa cu plicul!

M-am săturat să mă lovesc de oameni care pentru a-mi aproba ceva așteaptă daruri, șpagă sau ce naiba ar mai dori… Numai incompetență și numai corupție, de astea te lovești în sistem când încerci să îți deschizi ceva privat în România. Poate dacă aș fi avut vreo cunoștință, vreun unchi, vreo mătușă sau altă rudă sus-pusă, dacă aș mai fi avut și un plic mare plin cu euro, acum aveam făcute toate actele necesare să îmi deschid activitatea, așa aș fi putut și eu să muncesc în România pe cont propriu, că doar așa se poate! M-am întors să muncesc, nu să fur, nu să stau în ușa primăriei la cerșit dar ca să muncești cinstit în România trebuie să plătești bani grei în ziua de astăzi.

Îi sfătuiesc pe toți românii din străinătate care sunt ademeniți cu tot felul de Startup-uri și de programe guvernamentale, nu veniți oameni buni, nu vă întoarceți, nu credeți toate minciunile lor! Veniți doar dacă aveți bani și sunteți dispuși să-i aruncați pe fereastră dând șpăgi în stânga și-n dreapta. Eu regret amarnic că m-am întors în România din străinătate, măcar acolo câștigam cinstit o pâine și eram sigură pe ziua de mâine, aici, în țară, mori încet, încet, cu zile și nu se uită nimeni la tine. Nu faceți greșeala mea, nu-i credeți, nimeni nu vă ajută cu nimic, statul e corupt și putred de la micii primari de prin sate până la cei de sus, toți așteaptă bani, toți merg pe interesul personal, numai promisiuni dar de ajutat nimeni nu te ajută, nici măcar atunci când îți ceri dreptul tău.

Spun tuturor românilor din diaspora care încă se mai gândesc să se întoarcă acasă și să investească, pentru mine personal întoarcerea în România a fost și rămâne o mare și gravă greșeală pe care am făcut-o, am investit tot iar acum sunt furată, jefuită, mințită de statul român. Taxe, impozite dar și mită de nu reușești să mai faci nimic pentru tine. Nu veniți acasă decât în concedii iar atunci când veniți încercați românilor să nu cheltuiți nimic aici, în România, făceți-vă cumpărăturile și investiți acolo, în străinătate, tot ce cheltuiți aici merge în buzunarele corupților pentru salariile lor colosale și beneficiile care și le-au impus singuri. Rămâneți acolo unde sunteți, că vă e mai bine. România va rămâne de acum doar o amintire dureroasă pentru mine! Sursa

3000 de soldați au dispărut în anul 1939 fără nicio urmă. Nici până astăzi nu s-a găsit o explicație logică

Batalionul a ajuns la punctul strategic și a confirmat misiunea, însă a doua zi nimeni nu mai putea lua legătura cu soldații. Oficialii chinezi au presupus că batalionul fusese... continuarea aici
loading...
Citește mai departe>>

DE ACTUALITATE

”Eu, fiinţă vie, naturală, vie în viaţă, cu suflet, trup, carne, oase, nume propriu steusantis, om, privat.” – mișcarea „suveranilor” prinde aripi în România

Published

on

Un şofer prins în trafic, la Braşov, fără permis de conducere şi cu maşina neînmatriculata scoate la iveală o mișcare ce câștiga tot mai multi adepți în țara noastră. E vorba de oameni care nu recunosc actele de identitate emise de stat şi, prin urmare, nu se legitimează în faţa autorităților, scrie stirileprotv.ro. 

Îşi spun “suverani – fiinţe născute vii” şi visează să nu mai plătească impozite şi să nu se supună niciunei legi sau reguli sociale. “Suveranul” descoperit în trafic a fost internat pentru o evaluare psihiatrică, prilej cu care mai mulţi adepţi ai mişcării s-au strâns să îl susţină.

Polițist: ”Toţi cetăţenii României se legitimează cu nume, prenume, data naşterii, CNP.
Șofer: ”Bun, eu sunt omul născut viu!

Acești oameni susțin că statul le-a emis certificat de naștere şi buletin fără să le ceară acordul, aşa că nu recunosc actele respective şi nici consecinţele juridice care derivă din ele. Îşi spun “suverani” sau “ființe născute vii” şi şi-au luat libertatea de a-şi alege nume şi de a-şi confecționa propriile acte de identitate.

Bărbat: ”Eu, fiinţă vie, naturală, vie în viaţă, cu suflet, trup, carne, oase, nume propriu steusantis, om, privat. Îmi pun amprenta de la degetul mare de viu ale mâinilor stânga şi dreapta cu sângele meu de viu ca şi mărturie a ceea ce declar pe propria-mi răspundere.”

Aşa s-a legitimat acest bărbat de 44 de ani prins pe străzile Brasovului la volanul unei maşini neînmatriculate, cu o plăcuță confecţionată de el însuşi.

Agenţii au decis să îl ducă la spital pentru o evaluare psihiatrică. Rudele spun despre el că e un om normal, cu nevastă, copii şi serviciu. Dar, de un an a aderat la mişcarea suveranilor.

Printre cei veniţi să îl susţină pe şoferul internat în spital se află şi un personaj cunoscut în Braşov: om de afaceri, cu o avere estimată de Forbes în 2010 la 30 de milioane de euro. Dan Cămârzan a dispărut din lumea bussinessului. Nu înainte de a începe un ansamblu rezidențial în care mulți oameni şi-au băgat banii. Construcţia stagnează, iar păgubiții bat la porţile instantelor. Cu un act de identitate nou, redactat chiar de el, Camarzan se proclama om liber.

Dan Cămârzan: ”Cu ce mă legitimez? Cu corpul meu şi cu numele pe care mi l-am dat eu personal, pentru că eu acum am voie să îmi emit propriul meu act. Braşovenii mă ştiu înainte să mă trezesc la viaţă, când încă eram mort.

Pentru că au făcut scandal la spital şi au refuzat să se legitimeze, aşa-zişii suverani au fost duşi la secţia de poliţie.

Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov: ”Au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi pentru refuzul de a oferi date în privinţa stabilirii identităţii.

Pe internet îşi fac simțită prezenta sute, poate chiar mii de aşa-zişi “suverani”. Naivii li se alătură, în speranţa că vor scăpa de taxe şi impozite, însă experţii în drept susţin că existenţa în afara statului este utopică.

Sociologii atrag atenţia că asemenea grupări demonstrează nemulțumirile indivizilor în raport cu societatea, iar toată aceste semnale de revoltă ar trebui luate în seamă. Citeste mai multe despre această mișcare aici. 

3000 de soldați au dispărut în anul 1939 fără nicio urmă. Nici până astăzi nu s-a găsit o explicație logică

Batalionul a ajuns la punctul strategic și a confirmat misiunea, însă a doua zi nimeni nu mai putea lua legătura cu soldații. Oficialii chinezi au presupus că batalionul fusese... continuarea aici
loading...
Citește mai departe>>

Ai putea fi interesat și de:

Loading...

APASĂ pe LIKE!

InfoStiri.com este un blog news ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare. Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infostiri.com sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook. Copyright © 2018 *INFOSTIRI.COM * Unele drepturi rezervate

error: Ce vrei sa faci?