+0 articol nou
masca-de-par-pentru-excesul-de-sebum-scapa-de-aspectul-uleios-al-parului

Tot mai multă lume se confruntă cu excesul de sebum, adică părul cu aspect uleios. Poate a încercat toate şampoanele şi tratamentele ...mai mult din comerţ şi niciunul nu a dat randament.

2016-12-0415:15 spynews.ro
cum-sa-previi-ingrasarea-parului-in-cativa-pasi-simpli-remediile-care-te-vor-ajuta-sa-ai-un-par-matasos

Podoaba capilară este unul din cele mai importante accesorii ale unei femei. Indiferent de vestimentaţia aleasă, o coafură ...mai mult neîngrijită poate afecta look-ul oricărei femei şi să creeze un aspect lipsit de clasă şi stil. 

2016-03-2911:16 spynews.ro
te-intrebi-de-ce-parul-tau-este-gras-tot-timpul-desi-il-speli-aceasta-poate-sa-fie-cauza

Părul gras este un tip destul de des întâlnit şi pentru multe tinere reprezintă o adevărată problemă, mai ales când vine ...mai mult vorba de spălat şi coafat.

2016-02-2018:51 spynews.ro
cele-mai-ieftine-si-eficiente-trucuri-pentru-a-scapa-de-parul-gras-incearca-aceste-remedii-naturiste-si-vei-radia-de-frumusete

Visul oricărei femei este să aibă un păr frumos şi strălucitor, precum al vedetelor din revistele glossy, însă acest lucru ...mai mult nu se întâmplă mereu, căci multe dintre reprezentantele sexului frumos se confruntă cu părul gras.

2016-02-0914:46 spynews.ro
fa-ti-singura-un-balsam-cu-rozmarin-pentru-parul-gras-si-subtire-dupa-ce-l-vei-incerca-o-data-nu-vei-mai-renunta-la-el

Te-ai gândit vreodată că un condiment pe care îl foloseşti pentru a oferi un strop de aromă mâncărurilor, poate face minuni ...mai mult pentru părul tău? Rozmarinul este o altfel de mirodenie care are proprietăţi miraculoare care sunt cunoscute de multă vreme.

2016-02-0114:33 spynews.ro