+0 articol nou
anunt-mare-facut-de-andreea-berecleanu-la-cateva-saptamani-de-la-nunta-reatia-fiicei-cand-a-aflat

Andreea Berecleanu a făcut un anunţ cu câteva ore în urmă.  Fata prezentatoarei de ştiri nu a ezitat să-şi dea cu părerea ...mai mult despre decizia mamei sale.

2016-12-0413:49 spynews.ro
mihai-mitoseru-e-disperat-pentru-ca-sotia-lui-nu-vrea-copii-explicatia-lui-naomi

Peste două săptămâni, Naomi şi Mihai Mitoşeru vor sărbători nunta de hârtie. Proaspăt întorşi dintr-o vacanţă la Florenţa ...mai mult şi Londra, prezentatorul tv a răbufnit şi a spus că soţia lui nu-şi doreşte să devină mamă. Naomi a luat atitudine şi a explicat într-o emisiune care sunt motivele sale.

2016-11-2922:44 spynews.ro
video-sandra-si-adi-mutu-au-ales-data-nuntii-cei-doi-vor-deveni-parinti-de-baiat-peste-cinci-luni

Numarul 10 al Naţionalei se însoară pe 10, la ora 10. Adrian Mutu este hotărât să o facă pe Sandra doamna lui. Ea este cea ...mai mult care i-a adus liniştea şi care îl va face tată pentru a patra oară. În exclusivitate pentru Observator, viitorii părinţi au vorbit despre dragostea care îi uneşte de doi ani şi despre nunta care se apropie.

2016-11-2821:59 spynews.ro
foto-nunta-de-67-de-milioane-de-euro-cu-50-000-de-invitati-iulia-vantur-si-salman-khan-uitati-ce-va-asteapta

Un cunoscut politician şi magnat indian, Gali Janardham Reddy, i-a organizat fiicei sale nunta mult visată. Brahmani, unica ...mai mult fiică a milionarului, a avut parte de o zi de poveste.

2016-11-2510:22 spynews.ro
video-elena-merisoreanu-pe-masa-de-operatie-am-o-frica-de-anestezie-generala-de-mor

Luna aceasta a fost sărbătoare mare în familia cântăreţei de muzică populară. Ea şi soţul său au împlinit 40 de ani de când ...mai mult s-au căsătorit. În cadrul unui interviu, Elena Merişoreanu a declarat că după sărbătorile de iarnă va fi supusă unor intervenţii estetice.

2016-11-2422:16 spynews.ro
video-adriana-si-valentin-au-spus-totul-despre-nunta-lor-detalii-din-culisele-fericitului-eveniment

Adriana şi Valentin s-au căsătorit religios la începutul lunii noiembrie, iar evenimentul a fost unul foarte atent pregătit ...mai mult de cei doi. Totuşi, stresul şi emoţiile şi-au spus cuvântul şi în timpul evenimentului au existat şi momente tensionate.

2016-11-2410:38 spynews.ro
doi-fosti-concurenti-de-la-mireasa-pentru-fiul-meu-au-ales-data-nuntii

Doi concureţi din sezonul 4 "Mireasă pentru fiul meu" au decis că este timpul să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

2016-11-2314:14 spynews.ro
keo-si-misty-amana-nunta-blonda-lasata-cu-buza-umflata

Deşi a trecut aproape un an de când Keo i-a oferit inelul de logodnă lui Misty, aceştia nu dau niciun semn că vor să facă pasul cel mare.

2016-11-2311:55 spynews.ro
salam-s-a-transformat-in-cupidon-ce-s-a-intamplat-la-o-nunta-la-care-canta-manelistul

Plecat în străinătate pentru a cânta în diverse cluburi sau la evenimete ale românilor de peste granițe, Florin Salam a jucat, ...mai mult zilele trecute, rolul lui Cupidon. Mai exact, la o nuntă la care a fost invitat să cânte, manelistul a uimit sute de oameni cu gestul său.

2016-11-1917:05 spynews.ro
nici-o-saptamana-nu-a-trecut-de-la-nunta-si-adriana-de-la-mireasa-pentru-fiul-meu-a-strigat-dupa-ajutor-ce-a-patit-fosta-concurenta

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. La nici o săptămână de la nuntă, Adriana, soţia lui Valentin Turcuman şi mireasa sezonului ...mai mult cinci al reality-show-ului matrimonial, a făcut public un mesaj în care cere ajutorul fanilor săi. Aceştia din urmă nu au lăsat-o deloc să aştepte pe Doamna T şi i-au scris mai multe sugestii.

2016-11-1817:40 spynews.ro
video-andreea-balan-planuri-de-nunta-vedeta-a-dezvaluit-unde-va-avea-loc-fericitul-eveniment

Andreea Bălan traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. Are o relaţie frumoasa cu actorul George Burcea, ...mai mult iar de când a venit pe lumie şi fetiţa lor, Ella cei doi sunt în culmea fericrii.

2016-11-1718:02 spynews.ro
foto-amintiri-de-neuitat-in-doua-fotografii-de-album-de-la-nunta-adrianei-si-a-lui-valentin-de-la-mireasa-pentru-fiul-meu

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. În urmă cu patru zile, Adriana şi Valentin Turcuman, doi foşti concurenţi de la reality-show-ul ...mai mult matrimonial prezentat de Paula Chirilă, şi-au unit destinele în faţa Lui Dumnezeu. Recent, au fost făcute publice două poze în care apar mirii şi care, cu siguranţă, nu vor lipsi din albumul lor de nuntă.

2016-11-1613:58 spynews.ro
video-imagini-emotionante-de-la-taierea-tortului-de-nunta-de-catre-adriana-si-valentin-de-la-mireasa-pentru-fiul-meu

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. După ce s-au căsătorit în biserica de lemn "Pogorârea Sfântului Duh" din sectorul 3 al Capitalei, ...mai mult Adriana și Valentin Turcuman, doi foști participanți ai reality-show-ului matrimonial, au încins petrecerea la un local de fițe împreună cu alaiul de nuntași.

2016-11-1223:30 spynews.ro
foto-un-fost-concurent-de-la-mireasa-pentru-fiul-meu-si-a-gasit-jumatatea-cum-arata-cea-care-i-a-furat-inima

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial prezentat de Paula Chirilă ...mai mult care a fost în casa dragostei în cel de-al treilea sezon s-a decis să se aşeze la casa lui. După un an de relaţie, el i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale. Momentul a fost unul cu totul şi cu totul special.

2016-11-1117:39 spynews.ro
mihai-bendeac-se-destainuie-actorul-a-povestit-la-iumor-cum-s-a-simtit-la-nunta-deliei

În ediţia de duminică a emisiunii iUmor, Delia şi Mihai Bendec se tachinează reciproc având ca subiect principal de discuţie ...mai mult căsătoria. Întreg momentul vine ca şi completare la numărul unei concurente, care a picat la fix.

2016-11-1113:01 spynews.ro
foto-adriana-fosta-concurenta-de-la-mireasa-pentru-fiul-meu-primele-declaratii-dupa-si-a-luat-rochia-de-mireasa

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Au mai rămas doar trei zile până când Adriana şi Valentin Turcuman, doi foşti concurenţi de ...mai mult la "Mireasă pentru fiul meu", vor păşi în faţa altarului, aşa că pregătirile pentru ziua cea mare sunt în toi. Chiar în această seară soţia lui Valentin a mers la casa de modă care i-a croit rochia albă de mireasă.

2016-11-0920:36 spynews.ro
video-ileana-badiu-detalii-din-culisele-nuntii-andreei-berecleanu-am-lacrimat-atunci-cand

Weekend-ul trecut, Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au mers în faţa Domnului pentru a-şi oficializa relaţia. Alături ...mai mult de ei au fost toate persoanele dragi lor, dar şi naşii, Ileana Badiu şi Cătălin Badiu, care au fost foarte emoţionaţi.

2016-11-0919:46 spynews.ro
video-am-aflat-cine-e-cocosul-in-familia-adriana-valentin-turcuman-de-la-mireasa-pentru-fiul-meu

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Cei doi foşti participanţi ai reality-show-ului matrimonial numără zilele până vor deveni soţ ...mai mult şi soţie şi în faţa Lui Dumnezeu. Şi, ca să mai uite din emoţii, Adriana şi Valentin au intrat live pe Facebook. Primul care stă de vorbă cu susţinătorii lor e chiar Valentin, care i-a îndeplinit astfel dorinţa soţiei sale care s-a cam supărat pe el că în urmă cu câteva săptămâni el nu a acceptat să fie filmat din cauză că i se umflase o măsea.

2016-11-0916:33 spynews.ro