+0 articol nou
boris-johnson-marea-britanie-ar-putea-plati-pentru-a-avea-acces-la-unele-programe-ue-dupa-brexit

Marea Britanie ar putea plăti pentru a continua să aibă acces la unele programe UE şi după Brexit, refuzând însă să confirme ...mai mult informaţiile că Londra ar putea să cotizeze la bugetul UE pentru a obţine acces la piaţa comună europeană, scrie Reuters.

2016-12-0416:55 www.mediafax.ro
partidul-laburist-vrea-amendamente-la-planul-privind-brexit-in-sensul-accesului-la-piata-unica

Partidul Laburist britanic intenţionează să propună amendamente la decizia Guvernului conservator privind condiţiile ieşirii ...mai mult din Uniunea Europeană, pentru a se garanta menţinerea accesului la piaţa comunitară, afirmă Jeremy Corbyn, liderul formaţiunii de opoziţie.

2016-12-0316:35 www.mediafax.ro
donald-tusk-presedintele-consiliului-european-cere-londrei-sa-declanseze-rapid-procedura-brexit-pentru-evitarea-instabilitatii

Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, a îndemnat marţi parlamentarii din Marea Britanie să declanşeze cât mai rapid ...mai mult procedura de ieşire din Uniunea Europeană, pentru evitarea incertitudinii şi a situaţiei în care cetăţenii să fie elemente de negociere între Londra şi Bruxelles.

2016-11-2919:54 www.mediafax.ro
individ-care-a-atacat-cu-un-topor-trecatorii-impuscat-de-politie-in-marea-britanie-video

Un bărbat care a încercat să atace cu un topor mai mulţi trecători a fost împuşcat de poliţişti britanici, într-un incident ...mai mult produs marţi în oraşul britanic Hull, relatează presa de la Londra.

2016-11-2915:26 www.mediafax.ro
paul-nuttall-a-fost-desemnat-noul-lider-al-partidului-independentei-marii-britanii-ukip

Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), care a susţinut ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a ales un nou ...mai mult lider, Paul Nuttall, informează site-ul postului Euronews.

2016-11-2815:41 www.mediafax.ro
marea-britanie-vrea-acorduri-de-reciprocitate-cu-tari-ue-privind-statutul-cetatenilor-post-brexit

Marea Britanie şi Polonia intenţionează să semneze un acord de reciprocitate privind statutul cetăţenilor celor două ţări ...mai mult după Brexit, înţelegeri similare urmând să fie negociate şi cu alte state UE, anunţă un purtător de cuvânt al premierului Theresa May citat de site-ul agenţiei Reuters.

2016-11-2814:48 www.mediafax.ro
tony-blair-fostul-premier-britanic-iesirea-marii-britanii-din-ue-poate-fi-oprita-dupa-ce-poporul-va-analiza-raportul-costuri-beneficii

Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană poate fi oprită dacă cetăţenii decid acest lucru, afirmă fostul premier Tony ...mai mult Blair, citat de site-ul revistei The New Statesman.

2016-11-2417:38 www.mediafax.ro
nigel-farage-intentioneaza-sa-se-mute-in-statele-unite

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), intenţionează să se mute în ...mai mult Statele Unite chiar dacă nu va fi numit ambasador britanic la Washington, liderul populist britanic fiind prieten cu noul preşedinte american, Donald Trump, scrie Politico.com.

2016-11-2417:07 www.mediafax.ro
alerta-maxima-in-londra-mii-de-oameni-evacuati-de-la-metrou-la-ora-de-varf

O staţie de metrou din Londra a fost evacuată, miercuri seară, aproximativ 40 de minute, din cauza unei alerte de incendiu, ...mai mult afirmă surse citate de presa britanică.

2016-11-2320:08 www.mediafax.ro
perspectivele-de-crestere-economica-in-marea-britanie-in-scadere-dupa-brexit-datoria-suverana-va-creste

Perspectivele de creştere economică în Marea Britanie se reduc în următorii doi ani, iar cuantumul datoriei suverane va creşte, ...mai mult a anunţat miercuri Philip Hammond, ministrul britanic al Finanţelor, în prima evaluare efectuată după decizia ţării de ieşire din Uniunea Europeană.

2016-11-2317:52 www.mediafax.ro
extremistul-care-ucis-o-pe-deputata-britanica-jo-cox-gasit-vinovat-de-justitie

Extremistul cu tendinţe rasiste Thomas Mair a fost găsit vinovat de justiţia britanică de uciderea deputatei britanice Jo ...mai mult Cox, o crimă comisă în iunie, înaintea referendumului pe tema apartenenţei Marii Britanii la UE, relatează Sky News.

2016-11-2315:21 www.mediafax.ro
republicanii-britanici-solicita-abolirea-monarhiei-dupa-cresterea-bugetului-alocat-familiei-regale

O nouă campanie împotriva abolirii monarhiei britanice a fost înfiinţată de republicani după relevarea faptului că bugetul ...mai mult familiei regale, finanţat din fondurile contribuabilor, a fost mărit pentru a susţine finanţarea proiectului de renovare a Palatului Buckingham, informează The Guardian.

2016-11-2112:09 www.mediafax.ro
ministru-scotian-guvernul-britanic-continua-sa-fie-lipsit-de-claritate-in-ceea-ce-priveste-negocierile-pentru-brexit-este-frustrant

Guvernul britanic continuă să fie lipsit de claritate în ceea ce priveşte obiectivele negocierilor privind ieşirea Marii ...mai mult Britanii din UE, a declarat Michael Russell, ministrul scoţian pentru negocierile cu Regatul Unit, relateză agenţia de ştiri Reuters.

2016-11-1818:28 www.mediafax.ro
premierul-britanic-theresa-may-i-a-dat-asigurari-cancelarului-german-angela-merkel-pregatirile-pentru-brexit-decurg-conform-planului

Theresa May, premierul britanic, a asigurat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, că măsurile pregătitoare pentru ieşirea ...mai mult Marii Britanii din Uniunea Europeană se desfăşoară conform planului şi procesul legal pentru Brexit ar putea fi iniţiat până la sfârşitul lui martie 2017, informează Reuters.

2016-11-1816:30 www.mediafax.ro
vladimir-putin-a-testat-o-racheta-supersonica-ce-poate-ajunge-in-marea-britanie-in-13-minute

O rachetă supersonică ce ar putea ajunge în Marea Britanie în 13 minute a fost lansată de Vladimir Putin în cadrul unui exerciţiu ...mai mult militar considerat a fi un adevărat succes, informează Daily Mail.

2016-11-1815:26 www.mediafax.ro
marea-britanie-ar-putea-fi-fortata-sa-cotizeze-la-bugetul-ue-pentru-inca-zece-ani-dupa-brexit

Statul britanic ar putea fi forţat să cotizeze la bugetul Uniunii Europene pentru zece ani începând din momentul părăsirii ...mai mult Blocului comunitar, a declarat ministrul de Finanţe din Germania, Wolfgang Schäuble, citat de site-ul ziarului The Independent.

2016-11-1814:20 www.mediafax.ro
formatiunea-britanica-eurosceptica-ukip-a-cheltuit-fonduri-ue-pentru-campania-pro-brexit-sky-news

Formaţiunea populistă eurosceptică Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), condusă de eurodeputatul Nigel Farage, a ...mai mult utilizat ilegal aproape 500.000 de euro primiţi prin finanţare UE pentru alegeri interne britanice şi pentru stimularea campaniei pro-Brexit, arată documente citate de Sky News.

2016-11-1800:52 www.mediafax.ro
ministrul-de-externe-ecuadorian-fondatorul-wikileaks-julian-assange-ar-trebui-sa-primeasca-garantia-ca-nu-va-fi-extradat-in-sua-de-catre-suedia

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, ar trebui să primească garanţia că nu va fi extrădat în SUA, în cazul în care se înfăţişează ...mai mult în faţa justiţiei suedeze, a spus Guillaume Long, ministrul de Externe ecuadorian, citat de site-ul agenţiei Reuters.

2016-11-1709:51 www.mediafax.ro
ministru-olandez-negocierile-privind-brexit-sunt-complexe-si-ar-putea-dura-mai-mult-de-doi-ani

Negocierile privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sunt foarte complexe şi ar putea dura mai mult de doi ani, ...mai mult a declarat Dijsselbloem, ministrul olandez de Finanţe şi şeful Eurogrup, potrivit Reuters.

2016-11-1617:12 www.mediafax.ro
cetatenii-britanici-risca-sa-achite-taxe-pentru-calatoriile-in-ue-dupa-brexit-un-proiect-prevede-introducerea-unei-taxe-de-10-lire-sterline

Un proiect care prevede introducerea unei taxe de 10 lire sterline (11,5 euro) pentru extracomunitarii care vor vrea să călătorească ...mai mult în Uniunea Europeană ar urma să li se aplice şi cetăţenilor britanici, după Brexit, relatează site-ul Politico.eu şi ziarul The Guardian.

2016-11-1515:32 www.mediafax.ro