+0 articol nou
concursul-pentru-functiile-de-directori-in-scoli-acuzatii-de-abuzuri-si-intimidare-in-judetul-ilfov-fostul-inspector-general-are-protejata-lui-vrea-sa-o-faca-directoare

Candidaţii pentru postul de director la Liceul cu program sportiv din Clinceni şi mai mulţi membri din comisia care i-au ...mai mult evaluat se acuză reciproc de abuzuri şi intimidare în timpul probei de interviu, din 28 noiembrie, aceştia înaintând contestaţii către Ministerul Educaţiei şi ISJ Ilfov.

2016-12-0417:30 www.mediafax.ro
directorul-scolii-de-la-care-au-plecat-3-eleve-in-timpul-orelor-si-au-fost-accidentate-a-demisionat

Directorul Liceului Tehnologic Săvârşin, de la care trei eleve au plecat în timpul orelor la o acţiune de colectare de bani ...mai mult pentru a organiza balul bobocilor şi au fost lovite de o maşină, una din ele murind, şi-a dat demisia, iar ISJ Arad a găsit mai multe nereguli organizatorice la şcoală.

2016-11-0316:18 www.mediafax.ro
video-atac-armat-la-un-liceu-din-san-francisco-4-adolescenti-au-fost-raniti-iar-politia-are-in-vizor-mai-multi-suspecti

Au fost clipe de coşmar într-o şcoală din oraşul San Francisco, unde a avut loc un atac armat. Focurile de armă au răsunat ...mai mult în parcarea unui liceu, iar patru adolescenţi au fost răniţi. Potrivi autorităţilor, una dintre victime e în stare gravă.

2016-10-1907:21 spynews.ro
surpriza-pentru-o-eleva-de-liceu-hit-ul-love-yourself-a-lui-justin-bieber-interpretat-de-fanfara-jandarmeriei-romane-video

Fanfara Jandarmeriei Române a interpretat, în ritm de muzică militară, melodia “Love Yourself” a lui Justin Bieber, piesa ...mai mult fiind o surpriză pregătită unei eleve din Capitală, fan al artistului.

2016-10-1512:44 www.mediafax.ro
o-femeie-dezechilibrata-mintal-a-intrat-fortat-cu-masina-in-curtea-unui-liceu-din-franta

O femeie acoperită cu un fular, prezentată ca fiind dezechilibrată mintal, a intrat cu o maşină în curtea unui liceu din ...mai mult oraşul francez Puy-en-Velay, distrugând bariera de intrare înainte de a face un tur al clădirilor, potrivit unor surse, citate de Le Figaro.

2016-10-0711:07 www.mediafax.ro
video-sapte-adolescente-din-ploiesti-au-fost-ademenite-si-violate-de-un-loverboy-la-doar-cativa-pasi-de-liceu

Şapte adolescente din Ploieşti au fost violate, după ce au fost ademenite cu o maşină scumpă. Violatorul este un bărbat în ...mai mult vârstă de 42 de ani.

2016-10-0519:08 spynews.ro
adolescent-impuscat-intr-un-liceu-din-sua-iar-atacatorul-s-a-sinucis

Un adolescent a fost împuşcat într-un liceu din statul Texas, iar autorul atacului s-a sinucis în urma incidentului, afirmă ...mai mult autorităţile americane, citate de site-ul postului ABC13.

2016-09-0818:20 www.mediafax.ro
clipe-de-teroare-intr-un-liceu-din-texas-mai-multi-atacatori-au-deschis-focul-iar-politistii-au-sosit-de-urgenta-la-fata-locului

Liceul Alpine din statul american Texas a răsunat de mai multe focuri de armă. O parte dintre elevi au fost evacuaţi, iar ...mai mult şcoala a fost închisă. Potrivit unui oficial, unul dintre atacatori şi-a luat viaţa. Forţele de ordine au împânzit zona şi încearcă să stabilească din nou ordinea.

2016-09-0817:51 spynews.ro
schimbare-importanta-in-admiterea-la-liceu-ministerul-educatiei-ponderea-evaluarii-nationale-va-fi-de-80

Ponderea mediei de la Evaluarea Naţională va conta în proporţie de 80% la admiterea de la liceu, în loc de 75% cât este acum, ...mai mult a anunţat joi, secretarul de stat pe preuniversitar, Monica Anisie.

2016-09-0117:40 www.mediafax.ro
ministerul-educatiei-va-asigura-manuale-gratuite-pentru-elevii-claselor-a-xi-a-si-a-xii-a-suma-de-achizitie-este-de-30-milioane-de-lei

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice anunaţă că finalizat negocierile cu editurile iar din toamnă, elevii ...mai mult claselor a XI-a şi a XII-a vor primi gratuit manuale, în total urmând să fie achiziţionate peste 3,3 milioane de cărţi, dintr-un necesar de 3,6 milioane de manuale.

2016-08-0917:37 www.mediafax.ro
elevii-de-la-clasele-xi-si-xii-vor-primi-manuale-gratuite-pentru-prima-data-in-26-de-ani-editurile-au-inceput-negocierile-cu-mencs

Elevii de la clasele XI şi XII vor primi manuale gratuite pentru prima dată în ultimii 26 de ani, reprezentanţii editurilor ...mai mult având negocieri, săptămâna aceasta, cu Ministerul Educaţiei, urmând ca luni să înceapă contractarea editurilor care vor asigura manualele.

2016-08-0215:23 www.mediafax.ro
a-trecut-cu-brio-examenele-de-la-evaluarea-nationala-si-le-a-facut-o-noua-bucurie-parintilor-la-ce-liceu-a-intrat-fiul-lui-stefan-banica

A trecut cu brio de examenele de la Evaluarea Naţională, iar acum Radu Ştefan Bănică, fiul juratului de la "X Factor", şi-a ...mai mult făcut părinţii mândri, căci a intrat la unul dintre cele mai bune licee din capitală, care este recunoscut pentru faptul că numeroase vedete îşi duc odraslele acolo.

2016-07-2008:05 spynews.ro
admitere-liceu-2016-astazi-are-loc-repartizarea-computerizata-absolventii-de-clasa-a-viii-a-afla-la-ce-licee-au-intrat-2

Ministerul Educaţiei a publicat marţi rezultatele primei etape a repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat ...mai mult a absolvenţilor de clasa a VIII-a, primele licee la nivel naţional, în ceea ce priveşte cele mai mari medii fiind „Sfântul Sava” şi „Tudor Vianu” din Bucureşti.

2016-07-1915:00 www.mediafax.ro
admitere-liceu-2016-marti-este-ultima-zi-de-completare-a-fiselor-de-inscriere

Marţi, 12 iulie, este ultima zi de completare a opţiunilor în fişele de înscriere la liceu, de către absolvenţii clasei a ...mai mult VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a.

2016-07-1207:18 www.mediafax.ro
admitere-2016-aglomeratie-la-inscrierea-la-liceele-din-bucuresti-foto-video

Absolvenţii de clasa a VIII-a din provincie, care vor să se înscrie la liceele din Bucureşti, s-au strâns sâmbătă în număr ...mai mult mare la Şcoala Sfinţii Voievoizi din Capitală pentru a îşi depune dosarele pentru admiterea la liceu.

2016-07-0912:55 www.mediafax.ro
admitere-liceu-2016-ierarhia-absolventilor-de-clasa-a-viii-a-pentru-admiterea-la-liceu-publicata-de-ministerul-educatiei

Ministerul Educaţiei a anunţat că a publicat, joi, ierarhia absolvenţilor claselor a VIII-a în vederea admiterii la liceu, ...mai mult datele fiind disponibile pe pagina web admitere.edu.ro.

2016-07-0716:15 www.mediafax.ro
bacalaureat-2016-elevii-sustin-miercuri-6-iulie-proba-obligatorie-profilului

Ziua de astăzi aduce noi emoţii pentru absolvenţii de liceu, întrucât susţin proba obligatorie a profilului. Astfel, elevii ...mai mult care au urmat un profil uman vor da examen la Istorie, iar cei care au terminat un profil real, la Matematică.

2016-07-0607:22 spynews.ro
video-foto-ingrozitor-o-tanara-a-condus-cu-140-de-km-h-in-localitate-e-incredibil-ce-au-fost-in-stare-sa-faca-cei-trei-prieteni-care-erau-cu-ea-in-masina

Patru tineri teribilişti s-au filmat în timp ce maşina în care erau rula cu 140 de km la oră pe un drum dintr-o localitate ...mai mult din Dej. De parcă nu era suficient că şi-au pus propriile vieţi în pericol, s-au lăudat cu isprava lor şi pe internet, unde au postat imaginile.

2016-06-2016:26 spynews.ro
decizie-de-ultima-ora-care-ii-vizeaza-direct-pe-absolventii-de-liceu-ministerul-educatiei-arunca-bomba

Absolvenţii de liceu şi adolescenţii care încă frecventează cursurile unei unităţi din învăţământul preuniversitar au deja viitorul pecetluit.

2016-06-1516:47 spynews.ro
bacalaureat-2016-elevii-din-ultimul-an-de-liceu-au-sustinut-proba-orala-la-limba-romana-video

Elevii din ultimul an de liceu au început luni examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016, cu proba orală la Limba ...mai mult şi Literatură Română, cei mai mulţi dintre ei ieşind din sălile de examen mulţumiţi de subiecte.

2016-06-1315:03 www.mediafax.ro