+0 articol nou
foto-cat-de-mult-s-a-transformat-sorin-ispita-cu-care-l-a-inselat-loredana-pe-hamude-pe-insula-iubirii-era-total-diferit

Vă amintiți de Sorin, cel de care s-a îndrăgostit iubita lui Hamude pe "Insula Iubirii"? Fosta ispită s-a transformat complet ...mai mult față de cum îl știam din emisiune.

2016-12-0417:20 spynews.ro
foto-s-a-spus-ca-face-videochat-si-acum-da-replica-sorin-ispita-de-la-insula-iubirii-s-a-pozat-in-pat-eram-la-o-fata

Zilele trecute apăruse pe rețelele de socializare o poză cu ispita Sorin de la "Insula Iubirii", spunându-se că face videochat. ...mai mult Nu se știe dacă este adevărat, cert este că azi a dat replica. 

2016-08-2714:43 spynews.ro
a-facut-sex-cu-ea-pe-insula-iubirii-si-a-umilit-o-dar-acum-o-da-la-intors-ispita-sorin-declaratii-neasteptate-despre-loredana

Toată lumea știe ce s-a întâmplat pe "Insula Iubirii" între ispita Sorin și Loredana. La finalul emisiunii ispita a uimilit-o ...mai mult pe blondină, iar acum face declarații care dau totul peste cap. Ispita are cuvinte de laudă la adresa Loredanei și nu ezită să le spună când vorbește despre ea.

2016-08-0917:34 spynews.ro
reactia-elenei-udrea-dupa-ce-a-fost-ispitita-de-sorin-de-la-insula-iubirii

Elena Udrea a reacţionat imediat după ce s-a spus că ar fi fost "ispitită" de Sorin de la Insula Iubirii. Fostul ministru ...mai mult al Turismului a scris un mesaj pentru a explica situaţia.

2016-08-0113:24 spynews.ro
a-facut-amor-pe-insula-iubirii-si-acum-cauta-o-mamica-cine-se-ofera-sa-il-ajute-pe-sorin

Sorin de la "Insula Iubirii" are nevoie de ajutor. După ce a fost surprins în scene fierbinţi cu Loredana, ispita caută o ...mai mult "mămică". Da, aţi citit bine, are nevoie de un ajutor special.

2016-07-2216:53 spynews.ro