+0 articol nou
horoscopul-zilei-5-decembrie-capricornilor-li-se-va-pregati-ceva-neplacut

Astrele au pregătit pentru ziua de 5 decembrie o mulţime de veşti pentru toate zodiile. Unii nativi vor avea parte de surprize ...mai mult frumoase, dar unora li se vor pregăti surprize neplăcute.

2016-12-0414:05 spynews.ro
horoscopul-zilei-4-decembrie-racii-joaca-un-rol-de-judecator-impartial-si-just-intr-o-situatie-complicata

Ca de obicei, astrele rezervă o mulţime de surprize pentru fiecare nativ. Scorpionii au mai multe opţiuni, trebuie să aleagă ...mai mult cu grijă pentru că se pot naşte confuzii, în timp ce berbecii vor simţi o atracţie faţă de cineva pe care abia l-a cunoscut.

2016-12-0315:11 spynews.ro
video-anul-cocosului-de-foc-bate-la-usa-doua-zodii-afectate-de-problemele-de-sanatate

Luna Decembrie va fi o lună foarte interesantă pentru toate zodiile, dar va fi şi o lună plină de surpriză plăcute, dar şi ...mai mult neplăcute pentru unele zodii.

2016-12-0312:15 spynews.ro
horoscopul-zilei-3-decembrie-nativii-din-zodia-balanta-au-mari-rezerve-daca-sa-porneasca-pe-un-drum-nou

Astrele aduc astăzi veşti bune, dar şi veşti mai puţin bune pentru unele zodii. Racii au parte de linişte şi veşti bune în ...mai mult această zi, pe când scorpionii se confruntă cu multe confuzii.

2016-12-0221:59 spynews.ro
ea-e-cea-mai-ghinionista-zodie-in-luna-decembrie-relele-se-tin-scai-de-ea

Astrele ne guvernează întreaga viaţă şi în funcţie de modul în care planetele se aliniază, trecem prin perioade mai bune ...mai mult sau mai rele. Luna decembrie vine cu foarte multe surprize pentru fiecare zodie în parte.

2016-11-1918:01 spynews.ro
zodia-care-va-ramane-insarcinata-pana-de-anul-nou

Anul Nou va veni cu o veste minunată pentru un nativ din zodiac. Aceste femei vor fi luate prin surprindere într-un mod plăcut ...mai mult şi vor avea un motiv în plus de sărbătoare în luna cadourilor.

2016-11-1813:31 spynews.ro
video-andra-adam-machiata-ca-o-felina-dar-stai-sa-vezi-ce-s-a-intamplat-cand-a-deschis-gura-moment-tare-rusinos

Anda Adam lucrează intens la un proiect tare frumos, iar astăzi a fost pe platourile de filmare. După ce s-a lăsat pe mâna ...mai mult unui make-up artist, care i-a transformat faţa într-una de felină, artista a urcat pe internet două fotografii. Ei bine, într-una dintre ele a fost surprins un detaliu jenant pentru vedetă.

2016-10-2617:52 spynews.ro
monica-gabor-in-vizita-in-romania-ce-planuri-are-in-vacanta

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu va ajunge în România în decembrie. Atunci, Monica Gabor va petrece clipe de neuitat în ...mai mult compania fiicei sale. Vedeta şi-a negociat vizita cu iubitul său putred de bogat, Mr. Pink.

2016-09-2110:29 spynews.ro