+0 articol nou
foto-daniela-stan-si-a-schimbat-look-ul-nu-mai-arata-deloc-asa-cum-o-stiai

Dansatoarea maneliştilor, Daniela Stan este pusă pe schimbări. După ce s-a aşezat la casa ei şi născut o fetiţă, Daniela ...mai mult Stan îşi surprinde fanii cu schimbările de look pe care şi le face în ultima perioadă.

2016-12-0414:40 spynews.ro
video-a-rupt-ringul-de-dans-daniela-stan-nasa-sanzinei-buruiana-s-a-unduit-pe-manele-si-a-fost-sufletul-petrecerii

Daniela Stan, nașa Sânzinei Buruiană, şi-a creştinat duminică fiica, pe micuţa Cataleya şi a impresionat la petrecerea de ...mai mult botez, căci a fost sufletul petrecerii, conform imaginilor prezentate la "Răi da' buni".

2016-04-0419:40 spynews.ro
sanziana-buruiana-nu-renunta-la-tinutele-sexy-cat-de-mare-a-fost-decolteul-pe-care-l-a-purtat-la-botezul-fetitei-nasei-sale

Daniela Stan, nașa Sânzinei Buruiană, are parte, astăzi, de momente extrem de emoționante. Frumoasa brunetă își botează ...mai mult fetița, pe micuța Cataleya.

2016-04-0318:30 spynews.ro
exclusiv-primele-imagini-de-la-botezul-nasei-sanzianei-buruiana

Nașa Sânzinei Buruiană, fosta senzație a dansurilor de petrecere, Daniela Stan are parte, astăzi, cea momente extrem de emoționante. ...mai mult Este și normal având în vedere că frumoasa brunetă își botează fetița, pe micuța Cataleya.

2016-04-0317:36 spynews.ro
declaratii-exclusive-inca-o-nunta-in-viata-sanzianei-buruiana-asteptam-botezul-apoi-ne-casatorim

Nașa Sânzinei Buruiană, fosta senzație a dansurilor de petrecere, Daniela Stan pare să fie din ce în ce mai ocupată. Iar ...mai mult perioada care urmează pentru fericita mămică este una extrem de aglomerată având de organizat nu unul, nu două, ci trei evenimente de amploare, care mai de care mai emoționante și mai importante.

2016-03-1417:31 spynews.ro
video-cel-mai-asteptat-bebelus-al-inceputului-de-an-este-confuz-cate-nase-are-fetita-sanzianei-buruiana

Surpriză de proporţii în cazul naşilor fetiţei Sânzianei Buriană. Deşi în urmă cu puţin timp Andreea Tonciu se lăuda în gura ...mai mult mare că ea şi iubitul ei Daniel vor părinţi sprituali pentru micuţa Isabela Ştefania Ioana, iată că lucrurile nu mai stau deloc aşa!

2016-01-1415:14 spynews.ro