+0 articol nou
foto-daniela-stan-si-a-schimbat-look-ul-nu-mai-arata-deloc-asa-cum-o-stiai

Dansatoarea maneliştilor, Daniela Stan este pusă pe schimbări. După ce s-a aşezat la casa ei şi născut o fetiţă, Daniela ...mai mult Stan îşi surprinde fanii cu schimbările de look pe care şi le face în ultima perioadă.

2016-12-0414:40 spynews.ro
video-daniela-stan-mai-slaba-si-mai-sexy-ca-inainte-de-sarcina-iata-care-este-secretul-ei

Daniela Stan a născut în urmă cu un an, dar acum este mai slabă decât era înainte de sarcină. Aceasta a revenit din nou la ...mai mult dans, motiv pentru care lucrează din greu pentru un trup perfect.

2016-11-2910:37 spynews.ro
video-daniela-stan-danseaza-din-nou-si-nu-oricum-ci-total-transformata-se-misca-si-arata-mai-bine-ca-niciodata

Daniela Stan a revenit din nou la treabă! Nu a uitat de meseria care a făcut-o celebră şi a început din nou să danseze pe ritmuri lăutăreşti.

2016-11-2513:47 spynews.ro
foto-imagini-emotionante-cu-daniela-stan-dupa-ce-a-iesit-din-sala-de-nasteri-azi-este-sarbatoare-mare-pentru-dansatoarea-preferata-a-manelistilor

Daniela Stan a dezvăluit cu ocazia aniversării fetiţei ei cea mai emoţionantă fotografie din viaţa ei. Aceasta a arătat tuturor ...mai mult momentul în care şi-a văzut fiica abia născută.

2016-11-0417:23 spynews.ro
foto-inainte-se-rupea-in-fiecare-noapte-pe-manele-acum-este-o-mama-cocheta-dansatoarea-lui-salam-s-a-schimbat-radical-si-s-a-facut-femeie-de-casa

Cu ceva timp în urmă, Daniela Stan se rupea la evenimentele celor mai mari manelişti, acum îşi petrece nopţile acasă, împreună ...mai mult cu soţul şi fetiţa ei. Fosta dansatoare este o mamă model, dar nu a uitat să fie şi o femeie cochetă.

2016-10-0322:59 spynews.ro
video-a-rupt-ringul-de-dans-daniela-stan-nasa-sanzinei-buruiana-s-a-unduit-pe-manele-si-a-fost-sufletul-petrecerii

Daniela Stan, nașa Sânzinei Buruiană, şi-a creştinat duminică fiica, pe micuţa Cataleya şi a impresionat la petrecerea de ...mai mult botez, căci a fost sufletul petrecerii, conform imaginilor prezentate la "Răi da' buni".

2016-04-0419:40 spynews.ro
sanziana-buruiana-nu-renunta-la-tinutele-sexy-cat-de-mare-a-fost-decolteul-pe-care-l-a-purtat-la-botezul-fetitei-nasei-sale

Daniela Stan, nașa Sânzinei Buruiană, are parte, astăzi, de momente extrem de emoționante. Frumoasa brunetă își botează ...mai mult fetița, pe micuța Cataleya.

2016-04-0318:30 spynews.ro
video-cel-mai-asteptat-bebelus-al-inceputului-de-an-este-confuz-cate-nase-are-fetita-sanzianei-buruiana

Surpriză de proporţii în cazul naşilor fetiţei Sânzianei Buriană. Deşi în urmă cu puţin timp Andreea Tonciu se lăuda în gura ...mai mult mare că ea şi iubitul ei Daniel vor părinţi sprituali pentru micuţa Isabela Ştefania Ioana, iată că lucrurile nu mai stau deloc aşa!

2016-01-1415:14 spynews.ro